Opis produktu

wprowadzenie ~ dostawca jesteśmy starszy dostawca fabryki z 6 lat doświadczenia na alibaba. Większość produktów w naszym sklepie jest w zdjęcie. na większy porządek, tym lepiej luzem cena, możemy zaoferować lepszą cenę lub darmowa wysyłka za pośrednictwem ekspresowych dla naszych stałych klientów. Wszystko można zostawić wiadomość, będziemy odpowiadać na ciebie w ciągu 12 godzin. czas pracy: Ameryka Brazylia (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rosja (Moskwa GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) anglia Francja (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ zwrotne to jest bardzo mile widziane, można zostawić nam pozytywne opinie i 5 gwiazdek komentarze! proszę o kontakt z nami z żadnego problemu, lub pytania przed otwarciem spór lub opuszczać neutralną lub negatywną opinię. to będzie nasza wielka przyjemność, jeśli możemy dać ci podekscytowany Zakupu experience. We szczerą nadzieję, że możemy rozpocząć długoterminowej współpracy biznesowej.
wisiorek Rozmiar: 5.2x4.2 cm łańcuch Dłogość: 3.5 cm waga: 22g

  • Waga przesyłki: 0.05kg (0.11lb.)
  • Rozmiar przesyłki: 11cm x 10cm x 1cm (4.33in x 3.94in x 0.39in)

  • Funkcja: Nastrój tracker
  • Metale typu: Stopu cynku,Ze stali nierdzewnej
  • Size: 5.2x4.2cm
  • Metal kolor: Antique silver plated,Antique bronze plated
  • Kształt 's wzór: Szkielet
  • Płeć: Unisex
  • Materiał: Metal

Opinie

Ahmedatoot | 2017-11-10

Esta bueno, pero pense que era mas cromado, por el precio igual me gusta

4 / 5

Napisz opinię

Pokrewne produkty

Najlepiej